Το Τριώδιο ανοίγει - Αποκριάτικοι χοροί και εκδηλώσεις του τριημέρου στη Μύκονο

Το Τριώδιο ανοίγει - Αποκριάτικοι χοροί και εκδηλώσεις του τριημέρου στη Μύκονο

 

Ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις και διασκέδαση μαε υπόσχονται σύλλογοι και φορείς του νησιού.

Οι βασιλόπιτες συνεχίζονται, το τριώδιο ανοίγει και μετ΄από δύο χρονιές κορονοιού, οι σύλλογοι και οι συλλογικότητες της Μυκόνου επανέρχονται με περισσότερη όρεξη από ποτέ στις δράσεις τους και μας καλούν να ξαναβρεθούμε.

Έτσι για σήμερα Παρασκευή το Σωματείο Μοτοσυκλετιστών Μυκόνου ανοίγει το χορό με πάρτι στις 7 το απόγευμα στο καφέ Μέντα.

Αύριο το πρωί στις 11:00 ο Σύλλογος Γυναικών Ανωμερίτισσες θα κόψουν την βασιλόπιτά τους στο εστιατόριο Βαρδάρης στην πλατεία της Άνω Μεράς.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου πραγματοποιεί τον Αποκριάτικο χορό του στο εστιατόριο La Rosticceria στις 20:00, ενώ την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το Τριώδιο ανοίγει με τον Αποκριάτικο Χορό των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου που θα πραγματοποιηθεί στο Roca Cookery από τις 2:30μ.μ..

Το λούνα πάρκ που ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Κυριακής 5/02 από τον Σύλλογο γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου αναβάλλεται λόγω κακών καιρικών συνθηκών για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου από τις 10:00π.μ. στον πραύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού στη Λάκκα. 

Ένα όμορφο τριήμερο με πολλή διασκέδαση. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!