Συμφωνία επιχειρηματιών - δήμου για την ανακύκλωση. Σε πολύ καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση

Συμφωνία επιχειρηματιών - δήμου για την ανακύκλωση. Σε πολύ καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση

 

 

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης για την ανακύκλωση και την οργάνωση της καθαριότητας στον παραδοσιακό οικισμό. 
 
Δεκάδες επιχειρηματίες εστίασης και διασκέδασης της χώρας παρέστησαν δίνοντας ένα στίγμα ενότητας σε αυτό τον δύσκολο τομέα για την εικόνα του νησιού μας.
 
Την πρόσκληση έκανε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Σαχάς ο οποίος έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση της δημοτικής αρχής για να μπει τάξη σε αυτό τον καθοριστικό για την υγιεινή και την γενικότερη εικόνα της Μυκόνου, τομέα.
 
Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την αποκομιδή των απορριμμάτων στο νησί και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Γρύμπλας, ενώ παρέστη και η Εντεταλμένη Δ.Σ. Τουρισμού και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ελένη Κοντιζά. 
 
Η συζήτηση κινήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και όλοι οι επιχειρηματίες δήλωσαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση που χρειάζεται για την αξιοπρεπή εικόνα της χώρας.
 
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ώρες αποκομιδής τόσο για τα οργανικά απόβλητα, όσο και του ανακυκλώσιμου υλικού που πλέον όπως συμφωνήθηκε θα διαχωρίζεται στην πηγή, δηλαδή στο εκάστοτε κατάστημα, ενώ θα υπάρχει άμεση επικοινωνία όλων των εμπλεκομένων με την υπηρεσία.
 
Το επόμενο διάστημα θα γίνει αντίστοιχη συνεδρίαση και με τους εκτός πόλης επιχειρηματίες του νησιού.