Δράσεις της ΚΔΕΠΠΑΜ-με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Δράσεις της ΚΔΕΠΠΑΜ-με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

 

 

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, προγραμματίζει μια σειρά δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού και την προστασία του περιβάλλοντος .
 
Πρόγραμμα δράσεων
 
Παρασκευή 2 Ιουνίου Εγκαίνια εικαστικών εκθέσεων με θέμα «Μύκονος-Περιβάλλον» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου στις 20.30. Με τρεις εκθέσεις με περιβαλλοντικό μήνυμα υποδέχεται η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου τους επισκέπτες της το καλοκαίρι του 2023:
 
 ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙ: ΒΙΒΗ ΧΑΝΙΩΤΗ, “Mykonos, Seasons of Light”, φωτογραφία.
 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΛΟΥΚΗΣ,  «Το Μαγικό Νησί», φωτογραφία
 
 ΑΙΘΟΥΣΑ Σ.ΣΥΡΙΩΤΗ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ & PATRICIA FERNANDEZ-NAVARRO, «Nησιωτικοί τόποι», υφαντικό κολάζ.
 
Κυριακή 4 Ιουνίου  Παραδοσιακά Ομαδικά παιχνίδια της Ελλάδας και του κόσμου σε συνεργασία με το 1ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου στο κατασκηνωτικό κέντρο στην Μερχιά στις 10.00.  Συμμετοχή δωρεάν.
 
Δευτέρα 5 Ιουνίου Προβολή της ταινίας της Ελιάνας Αμπραβανέλ «Μykonos Pastoral» στην αίθουσα στης ΚΔΕΠΠΑΜ στις 20.30. Με αγγλικούς υπότιτλους. Είσοδος ελεύθερη.
Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση ανάδειξης δικτύου περιηγητικών διαδρομών Ν.Μυκόνου με την σηματοδότηση τους. Σε συνεργασία με την διεύθυνση πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.