Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι θησαυρού - Δείτε τους νικητές

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι θησαυρού - Δείτε τους νικητές

 

 

Παρά τις δύσκολες και περιοριστικές συνθήκες που βιώσαμε όλοι τις φετινές γιορτές,  τα γέλια και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών του δήμου μας ενώθηκαν έστω διαδικτυακά  και για 12 ημέρες, κάτω από τη “σκέπη” του Δήμου Μυκόνου και της Εντεταλμένης Δ.Σ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κας Ελένης Κοντιζά, με την υλοποίηση του 1ου Διαδικτυακού Κυνηγιού Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού.
 
Η δράση ξεκίνησε στις 25/12 και ολοκληρώθηκε στις 5/1, όπου τα παιδιά καθημερινά στις 18:30 το απόγευμα παρακολουθούσαν  και συμμετείχαν μέσα από ειδική πλατφόρμα σε 12 γρίφο-ιστορίες που αφηγούνταν παιχνιδιάρικα ξωτικά, τα οποία με σύμμαχο τα παιδιά έψαχναν, εξερευνούσαν, χορεύαν και τραγουδούσαν για να μπορέσουν να βρουν και να επιστρέψουν τα 12 αστέρια του Φωτεινού Βασιλείου στην θέση τους.  
 
Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τα παιδιά κλήθηκαν να συμπληρώσουν σε ειδική φόρμα τις 12 γριφολέξεις που τους αποκάλυπτε καθημερινά κάθε ξωτικό για να συμμετέχουν στην διαδικασία ανάδειξης των τελικών νικητών. 
Στις 10/01/21 και ώρα: 11:00 έπειτα από κλήρωση -σε πραγματικό χρόνο- στην πλατφόρμα του παιχνιδιού, οι νικητές (παιδιά) που προέκυψαν από την διαδικασία είναι: 
 
1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΗΣ
2. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ-ΜΑΡΙΑ
3. ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΒΑΛΛΙΑ
 
ΞΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
(σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν τηρεί τις προϋποθέσεις συμμετοχής)
 
Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα έγγραφα σχόλια των δημοτών μας, που συμμετείχαν στο παιχνίδι:
 
“ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!” 
ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΗ ΣΤΕΛΛΑ
 
“Περάσαμε πολύ όμορφα τα απογεύματά μας αυτές τις 12 μέρες! Ευχαριστούμε πολύ!!!”
ΣΚΡΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 
“ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ.”
ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 
“ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ.”
ΜΑΝΗΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 
“Ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία για να περνάνε δημιουργικά και διασκεδαστικά τα παιδιά τα απογεύματα τους.  Ευχαριστούμε πολύ!”
ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΝΑ