“Αντιλαμβανόμαστε το προεκλογικό σας άγχος, αλλά δεν αντιλαμβάνεστε ότι υπονομεύετε την κοινή προσπάθεια;”

“Αντιλαμβανόμαστε το προεκλογικό σας άγχος, αλλά δεν αντιλαμβάνεστε ότι υπονομεύετε την κοινή προσπάθεια;”

 

Ανακοίνωση - απάντηση της "Πρωτοβουλίας Δράσης" στα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του συνδυασμού "Μύκονος Πρώτη Ξανά" για τους δασικούς χάρτες:

 

"Δυστυχώς, σε μια περίοδο όπου η Περιφέρεια οι Δήμοι, αλλά και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος δίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη μάχη για να αλλάξει το Υπουργείο το νόμο για τους δασικούς χάρτες ο Συνδυασμός του πρώην Δημάρχου συνεχίζει να προσπαθεί μόνο να δημιουργεί εντυπώσεις για προεκλογικούς λόγους.

 

Θα το ξαναπούμε για άλλη μια φορά. Υπάρχουν πολλά άλλα θεματα να διαφωνήσουμε, μην δίνετε όμως συγχωροχάρτι σε έναν Υπουργό που εδώ και 60 ημέρες από την τελευταία μας συνάντηση δεν έχει τηρήσει το λόγο του να κάνει αλλαγές στο νόμο.

 

Αντιλαμβανόμαστε βέβαια το προεκλογικό σας άγχος, αλλά επιτέλους δεν αντιλαμβάνεστε οτι με αυτό τον τρόπο υπονομεύετε την κοινή προσπάθεια;

 

Επιτέλους λίγη λογική και πολύ περισσότερη σοβαρότητα δεν βλάπτει...

 

ΥΓ: Στην πόρτα του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί . Αλήθεια που ήταν και απουσίαζε από αυτή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σύρο η εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος του νησιού μας κα. Χανιώτη, αν και η συζήτηση για τους δασικούς χάρτες ήταν το πρώτο και βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και η πρόσκληση είχε σταλθεί 4 ημέρες πριν;

 

Μήπως ξέχασε να έρθει ή απλά αδιαφόρησε να πάει όπως σε δεκάδες άλλες συνεδριάσεις ;"