Παραμονή Πρωτοχρονιάς με 10 μποφόρ στο Αιγαίο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με 10 μποφόρ στο Αιγαίο

 

 

 
Περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων αναμένεται τις επόμενες ώρες με αποκορύφωμα την αυριανή μέρα όπου οι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά θα φτάνουν τα 10 μποφόρ.
Τα έκτακτα δελτία καιρού της ΕΜΥ προειδοποιούν για έντονες χιονοπτώσεις στην Ανατολική Θεσσαλία τις Σποράδες, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόνησο, ενώ τα χιόνια έφτασαν και στην Αττική.
 
 
Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται και μέσα στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά.
Οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές το επόμενο τριήμερο κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια χώρα και ο παγετός θα είαι ισχυρός με ενδεικτικές ελάχιστες τιμές από -20 έως -10 βαθμούς. 
 
 
Για αύριο στις Κυκλάδες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι 10 βαθμούς κελσίου.
 
Χαρακτηριστική είναι η πρόγνωση κυματισμού όπως το μεταδίδει αυτή την ώρα το σύστημα "Ποσειδών" για σήμερα στις 6 το απόγευμα και αύριο το πρωί στις 9 αντίστοιχα. Πατήστε τις παρακάτω εικόνες για να δείτε την πρόγνωση θαλασσών και τα μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο. 
 
 
 
πρόγνωση κυματισμού για σήμερα στις 18:00 πρόγνωση κυματισμού για σήμερα στις 18:00
κυματισμός θαλασσών την Τετάρτη στις 9π.μ. κυματισμός θαλασσών την Τετάρτη στις 9π.μ.