Μέχρι 15/11 η έκπτωση στους νέους φοιτητές από την Blue Star Ferries

Μέχρι 15/11 η έκπτωση στους νέους φοιτητές από την Blue Star Ferries

 

 

Παρατείνεται η προθεσμία έκπτωσης στους νέους φοιτητές από την Blue star Ferries, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έτσι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2013, ισχύει η παροχή έκπτωσης στους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρία σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους, αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους την φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν την φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 35% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις, εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013».