Τριήμερο εκδηλώσεων για παιδιά «Kids Funny Days»

Τριήμερο εκδηλώσεων για παιδιά «Kids Funny Days»

 

 

Με ένα ψυχαγωγικό τριήμερο  αφιερωμένο στα παιδιά πλαισιωμένο από υπέροχες θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα που θα τα ενθουσιάσουν  αποχαιρετάμαι τον Ιούνιο!

To KIDS FUNNY DAYS ανοίγει τις πόρτες του το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιουνίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 02/07.

Καθημερινά από τις 6:00 το απόγευμα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με πολλή μουσική bubble shows, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, ομαδικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις!

Παράλληλα το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου θα τα μυήσει στα μυστικά του Σώματος και θα τα καθοδηγήσει σε μια μάχη Σκακιού με γιγάντιους αξιωματικούς, πύργους και βασίλισσες!
Όλα αυτά μέχρι στις 9:00 το βράδυ που ξεκινούν οι θεατρικές μας παραστάσεις!

Την αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 9:00 η θεατρική παράσταση "ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΠΑΙΔΟ" του Όσκαρ Ουάιλντ από το θέατρο ELIART και την Παιδική Σκηνή ΚΙΒΩΤΌΣ.

Την Παρασκευή 01 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει η μουσική παιδική παράσταση "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΈΡΕΣ" του ΘΕΆΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ του ΗΛΊΑ ΚΑΡΕΛΛΑ.. Το ταξίδι του Καραγκιόζη το συνοδεύει η νεανική μπάντα των Burger Project.

Και το Σάββατο 2 Ιουλίου η αυλαία πέφτει με την ΠΑΙΔΙΚΉ ΣΚΗΝΉ ΚΆΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΈΡΗ στο έργο "ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΈΔΑ'" που μεταφέρει στη σκηνή την ωραιότερη ιστορία της μυθολογίας μας!

KIDS FUNNY DAYS στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στη Χώρα Μυκόνου περιοχή Λάκκας.

ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΎΘΕΡΗ

Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΜΎΚΟΝΟΥ

Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς