Χρώματα - Σιδερικά - Εργαλεία - Μονωτικά Β & Κ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΕ

Χρώματα - Σιδερικά - Εργαλεία - Μονωτικά Β & Κ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΕ

Το νέο κατάστημα της εταιρείας Β & Κ Γεωργίου Ε.Π.Ε. που δημιουργήσαμε στο Βέλανο, έχουμε ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας δίνοντας την κατάλληλη λύση και υποστήριξη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Επισκεφθείτε μας και ενημερωθείτε για τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα θερμοπρόσοψης, θερμομόνωσης, υδρομόνωσης και πείτε αντίο στην υγρασία με τα κορυφαίας ποιότητας επισκευαστικά υλικά μας εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στην κατανάλωση πετρελαίου το χειμώνα και ιδανική δροσιά το καλοκαίρι. 

Παράλληλα δώστε νέα πνοή στο χώρο σας επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων κορυφαίων εταιριών που ήρθαν για να καλύψουν κάθε γούστο και προσωπική σας ανάγκη. 

Ακόμα στο κατάστημα μας θα βρείτε ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός και κήπου για τον ερασιτέχνη και τον επαγγελματία.

Παρέχουμε άψογη τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους συνεργάτες για διακοσμητικές τσιμεντοκονίες τοίχου και δαπέδου και άλλων τεχνικών με ταυτόχρονη αυτοψία το χώρο σας. 

Θα μας βρείτε στη μάντρα οικοδομών Γεωργίου στον Βέλανο. Τηλέφωνα επικοινωνίας 22890 25488 & 22890 24149. georgioubk15@gmail.com