Πρωταθλητής Κυκλάδων στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το ΓΕΛ Μυκόνου

Πρωταθλητής Κυκλάδων στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το ΓΕΛ Μυκόνου

 

 

 
Η ομάδα του Λυκείου Μυκόνου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με την συμμετοχή του ΕΠΑΛ Μυκόνου και αντίστοιχες ομάδες Λυκείων των Κυκλάδων.
 
Οι νέοι του ΓΕΛ Μυκόνου νίκησαν στον τελικό που έγινε την Δευτέρα 28 Απριλίου το ΓΕΛ Παροικίας Πάρου στη Νάξο με σκορ 2-1 και κατέκτησαν την κορυφή στις Κυκλάδες. Η ομάδα του Λυκείου Μυκόνου συνεχίζει στους 32 του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και φιλοδοξεί να επαναλάβει την συμμετοχή του στο final four. 
 
Ο επόμενος αγώνας για τους πρωταθλητές Κυκλάδων είναι την Τρίτη 6 Μαΐου με το νικητή του αγώνα Πειραιά – Λέσβου στον Πειραιά.  
 
Η πορεία για τον τίτλο
 
Για να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος το ΓΕΛ Μυκόνου πέρασε με επιτυχία από όλα τα γήπεδα, ενώ μεγάλο ντέρμπυ ήταν η αναμέτρηση με το ΓΕΛ Σύρου το αποτέλεσμα της οποίας κρίθηκε στα πέναλτι.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων
 
ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΕΠΑΛ ΜΥΚΟΝΟΥ 4-1
ΕΠΑΛ ΤΗΝΟΥ – ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ 1-2
ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ – ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ 2-2 (4-5 στα πέναλτι)
 
Η σύνθεση της ομάδας
 
ΡΑΙΟΥ(ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ), ΓΑΛΟΥΝΗΣ, ΚΙΟΥΣΗΣ, ΝΑΖΟΣ, ΚΥΠΡΙΤΙΔΗΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ), ΣΙΩΖΟ, ΣΥΡΙΑΝΟΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΓΙΑ, ΓΚΟΡΑΡΙ, ΤΣΕΚΟ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΣ (Β΄ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ), ΡΑΠΑΙ, ΚΛΕΙΔΩΝΑΡΗΣ, ΞΕΝΑΡΙΟΣ, ΔΗΜΑΚΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ.
 
 
Το mykonosdaily.gr συγχαίρει όλα τα παιδιά και την προπονήτριά τους γι' αυτήν τους την επιτυχία και εύχεται πάντα θετικά αποτελέσματα σε όλες τους τις αθλητικές και όχι μόνο, προσπάθειες.