Πάλεψε αλλά δε τα κατάφερε η Άνω Μερά

Πάλεψε αλλά δε τα κατάφερε η Άνω Μερά

 

 

Δεν τα κατάφερε η Άνω Μερά στην ιστορική πρεμιέρα της στην Γ' Εθνική αφού γνώρισε την ήττα στα τελευταία λεπτά από τον Άγιο Ιερόθεο με 0-1.
 
Το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού παρά τη σχεδόν άριστη αμυντική προσαρμογή του στο ματς δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητά με αποτέλεσμα να το... πληρώσει και να γνωρίσει την ήττα.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σταμάτης Καλυμιώτης-ΚΑΜΕΡΑ: Νίκος Παπουτσάς
 
Παρά το ατυχές αποτέλεσμα οι Μυκονιάτες έδειξαν ότι εφόσον βελτιώσουν κάποια στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι θα έχουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν τους στόχους τους
 
Το ματς ήταν ισορροπημένο στο α' μέρος, με τον Ιερόθεο να έχει καλή στιγμή στο 14' με το σουτ του Ντάφλα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Παλιούρα.
 
Από την αλλη μεριά, η Άνω Μερά είχε σαν στόχο να διαφυλάξει το μηδέν στην εστία της χωρίς να δημιουργήσει απειλητική κατάσταση.
 
Στο 59' ο Μακρίδης είχε δοκάρι με κεφαλιά ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεσάι με δεύτερη κίτρινη στο 71. 
 
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Αντωνόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Νομικός (71' Βουτσιώτης), Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός, Ντάφλας, Λίτσι (51' Κομνηνός), Κράσι, Τσαρκάνι (51' Μακρίδης), Σιμάκος (65' Σάσσαλος).
 
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Σούλτσε (86' Ζώτος), Καλαγκάνης, Αχείμαστος, Σαλταμάρας, Σαββίδης, Κυριάκος (60' Παλαιοπάνος), Λένγκα, Παπαδάκης (60' Κέμπε (78' λ.τρ. Ξενάκης), Λεσάι. Ζυγκερίδης.