Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε σήμερα η ΚΕΠΟΜ

Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε σήμερα η ΚΕΠΟΜ

 

 

 
Κλείνουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών καθώς την Δευτέρα το πρωί θα πρέπει να βρίσκονται στα Πρωτοδικεία της χώρας. Σήμερα Παρασκευή τέσσερα ακόμη ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου. Πρόκειται για τους:
 
ΚΑΙΤΗ ΦΟΥΣΚΗ
 
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μύκονο, στη Xώρα. Παιδί του τουρισμού, αφού ο έρωτας της μητέρας μου για ένα Μυκονιάτη και για το νησί που γνώρισε τότε ως τουρίστρια, την έκανε να επιλέξει τη Μύκονο για νέα της πατρίδα. Ένα νησάκι κατάλευκο, με ανθρώπους γελαστούς, ανθρώπους προκομένους που ήξεραν όμως και να γλεντούν. Ένα νησάκι σπάνιας φυσικής ομορφιάς, νοικοκυρεμένο και πεντακάθαρο.
Από μικρή έζησα την πίεση αλλά και τη χαρά του να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στους επισκέπτες του νησιού. Το έζησα μέσα από την οικογένειά μου, τόσο με τον πατέρα μου όσο και με τη μητέρα μου, το ζω ακόμη στη δουλειά μου. Και με πονάει όταν ακούω από παλιούς φίλους του νησιού ότι δεν αντέχουν να βλέπουν τη Μύκονο πια, “έτσι που κατάντησε”. Πολλοί απ‘ αυτούς σταμάτησαν και να έρχονται…
 
 
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΜΜΗΣ
 
 
Γεννήθηκα το 1975 στο Καμ’νάκι στο πατρικό της μάνας μου Ευαγ. Βερώνη Καμμή οπού μαζί με τον πατέρα μου Θεοδ. Καμμή «ευρωκουρέα» και τις αδερφές μου Άννα και Νατάσσα μέναμε έως το καλοκαίρι του 1981, όπου μετακομίσαμε στον Τούρλο.
Παιδί του δρόμου της Ταγκούς λοιπόν, απ’ όπου περνάω πάνω από 5-6 φορές τη μέρα, έζησα αυτά τα 30 χρόνια αποχαιρετώντας ευκαιρίες και όνειρα να δω τον τόπο μου να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση.
Σχολικά χρόνια στη Μύκονο, μετά στη Σύρο και τέλος στην Αθήνα. Γυρίζοντας απ’ το στρατό, αποφάσισα να αφήσω το επάγγελμα του Μηχ. Σκαφών που έκανα για σχεδόν 10 χρόνια και να γίνω κομμωτής, πράγμα που κατάφερα με τη βοήθεια της οικογένειας μου.
 
 
ΟΛΓΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
 
 
Γιατί συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές
Ο Καλλικρατικός δήμος με την αντιδημοκρατική του δομή (δημαρχοκεντρική εξουσία, ο τρόπος που λειτουργούν οι επιτροπές και τα δημοτικά συμβούλια, οικονομική επιτροπεία-παρατηρητήριο στους δήμους) χρησιμοποιείται σαν όχημα για την κατά μέτωπο επίθεση της κυβέρνησης στους πολίτες με τα χαράτσια, τις απολύσεις, την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.
Οι διαχειριστές της τοπικής αυτοδιοίκησης με τη σειρά τους, μέσα από διαδρομές διαπλοκής και διαφθοράς και χωρίς καμία αντίσταση, ανέλαβαν να ολοκληρώσουν το έργο της κυβέρνησης, συμμετέχοντας στη διάλυση βασικών κοινωνικών αγαθών. Υγεία, κοινωνική πρόνοια, βοήθεια στο σπίτι, πολιτιστικές δομές, διαχείριση απορριμμάτων, ύδρευση κ.α. βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Είναι γνωστή η πρακτική τους: υποβάθμιση-απαξίωση-ιδιωτικοποίηση...
 
 
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΝΗΣ
 
 
Γεννημένος το 1969 στην Αθήνα και κάτοικος Μυκόνου από το 1979. Παντρεμένος με την Αθανασία Πιτσιλού και πατέρας 3 παιδιών. Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Μυκόνου. Απόφοιτος Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου Κρήτης με ειδικότητα «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων». Μεταπτυχιακό στο Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών στη «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων». Γνώστης διάφορων ξενοδοχειακών προγραμμάτων καθώς και χειρισμού υπολογιστών (E.C.D.L).Συμμετοχή σε πολλά σεμινάρια για την διεύρυνση των γνώσεων πάνω στην τουριστική βιομηχανία καθώς επίσης και στην Συμβουλευτική Γονέων. Γνώστης ξένων Γλωσσών: Αγγλικών, Γερμανικών, Ιταλικών & Ισπανικών.
 
Μάθετε περισσότερα για τους υποψήφιους της ΚΕΠΟΜ ΕΔΩ