Κουκάς: Η Παιδεία αποτελεί το μεγαλύτερο πλούτο κάθε κοινωνίας | Συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του νησιού μας για την επιτυχία τους

Κουκάς: Η Παιδεία αποτελεί το μεγαλύτερο πλούτο κάθε κοινωνίας | Συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του νησιού μας για την επιτυχία τους

 

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 έστειλε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς. "Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που κατέβαλαν, δικαιώνοντας τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι ίδιοι, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους" αναφέρει ο κ. Κουκάς. Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου: 
 
"Νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
 
Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που κατέβαλαν, δικαιώνοντας τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι ίδιοι, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους.
 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες των μαθητών, που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθεια και συνέβαλαν κατά μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων τους.
 
Κάθε προσπάθεια πνευματική, σωματική και ψυχική των παιδιών καθώς και των οικογενειών τους όλα αυτά τα έτη ευόδωσε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δίνοντας ώθηση  για νέους στόχους και νέα όνειρα.
 
Θα ήθελα επιπλέον να συγχαρώ και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Μυκόνου που κάθε χρόνο προσφέρουν τα μέγιστα με στόχο τη διάδοση της γνώσης αλλά και τη διαμόρφωση νέων προικισμένων με αρχές, αξίες και ιδανικά. 
Για όσους δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να σημειώσω ότι μια πιθανή αστοχία, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες αναζητήσεις και ευκαιρίες, για νέες προοπτικές και στοχεύσεις.
 
Η Δημοτική Αρχή με γνώμονα πως η παιδεία αποτελεί το μεγαλύτερο πλούτο κάθε κοινωνίας παραμένει σταθερά προσηλωμένη στους τομείς της Παιδείας και της εκπαίδευσης συνεχίζοντας σταθερά να συμβάλλει με το έργο της στην ποιοτική αναβάθμιση τους".