Ραγδαίες εξελίξεις! Νεός συνδυασμός στα σκαριά. Έρχεται η Μυκονιάτικη Συμμαχία.Ποια ονόματα συζητούνται...

Ραγδαίες εξελίξεις! Νεός συνδυασμός στα σκαριά. Έρχεται η Μυκονιάτικη Συμμαχία.Ποια ονόματα συζητούνται...

 

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ένα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες αν πραγματοποιηθεί φέρνει νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό της Μυκόνου.

Ήδη από χθες έχει ξεκινήσει μια συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου συνδυασμού από άτομα που έμειναν εκτός ψηφοδελτίων των τριών μέχρι στιγμής υποψηφίων.

Υποκινητής της προσπάθειας ο εν αργία αντιδήμαρχος Αλέκος Βαμβακούρης και άλλα στελέχη της Ενωμένης Μυκόνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν βρεθεί 48 άτομα τα οποία με αντίπαλό τους τον χρόνο τρέχουν για να προλάβουν τις ημερομηνίες καθώς την Κυριακή θα πρέπει να κατατεθούν τα ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο. 

Οι δυσαρεστημένοι και "άστεγοι" μέχρι χθες δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και υποστηρικτές τους έχουν αναλάβει δράση για να στεφθεί με επιτυχία η όλη επιχείρηση.

Οι διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή αφορούν την ηγεσία του συνδυασμού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συζητούνται 4 ονόματα. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κίνηση αυτή προσχωρούν οι κ.κ. Δήμας, Μουζούρης, Θεοχάρης, Σκαγιάς, αλλά και νέα πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν είχαν ασχοληθεί με τα κοινά. 

Η εξέλιξη αυτή παρουσιάζει ένα ακόμη ενδιαφέρον για την μέχρι σήμερα σιωπή της Δημαρχεύουσας κας Γρυπάρη, το όνομα της οποίας επίσης συζητείται για την ηγεσία του συνδυασμού. Μάλιστα στελέχη της Κίνησης τονίζουν ότι η ίδια έχει ήδη δεχθεί τηλεφώνημα και η απάντηση ήταν "θα το σκεφτώ και θα σας απαντήσω'. 

Για την θέση του αρχηγού ακούγεται ένα ακόμη όνομα που έχει ήδη κλείσει με άλλον συνδυασμό ως σύμβουλος!

Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι καθοριστική για τις εξελίξεις οι οποίες τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες στο πολιτικό σκηνικό της Μυκόνου.