Τουλάχιστον για μία εβδομάδα θα αποδρομολογηθεί το «Αρτεμις»

Τουλάχιστον για μία εβδομάδα θα αποδρομολογηθεί το «Αρτεμις»

 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσεις στις Κυκλάδες η προσωρινή αποδρομολόγηση του πλοίου «Άρτεμις» προκειμένου να καλύψει τις έκτακτες ανάγκες της Σαμοθράκης.
 
Η πλοιοκτήτρια εταιρία, «Hellenic Sea Ways» ανακοίνωσε την Παρασκευή τα δρομολόγια του πλοίου στη γραμμή Σαμοθράκης – Αλεξανδρούπολης.
 
 
 
Με βάση τον επίσημο πίνακα δρομολογίων, το «Άρτεμις» θα αποχωρήσει από τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια τουλάχιστον για μία εβδομάδα, αφού θα δρομολογηθεί στην παραπάνω γραμμή από την Δευτέρα 26 Αυγούστου, έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.
 
Είναι εξαιρετικά πιθανό, η παραμονή του «Άρτεμις» στην Σαμοθράκη να παραταθεί για μερικές ημέρες, ίσως για όλο το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί εντός της προσεχούς εβδομάδας.
 
Για την ώρα, από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο άλλο πλοίο που θα καλύψει το προσωρινό κενό του «Άρτεμις» στις Κυκλάδες.
 
Το μοναδικό πλοίο που θα εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, από την Δευτέρα 26/8, θα είναι το «Andros Jet» το οποίο επιστρέφει στη γραμμή του μετά από μικρή παραμονή στην Σαμοθράκη.
 
Πηγή: cyclades24.gr