«Όπου με πας...σε πάω» Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου επί σκηνής απόψε στη Μύκονο

«Όπου με πας...σε πάω» Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου επί σκηνής απόψε στη Μύκονο

 

 

Πρεμιέρα απόψε για το Mykonos Art Festival 2019 που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Αθλητικός Κοινωνικός Οργανισνός του Δήμου Μυκόνου. Το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού αρχίζει υποδεχόμενο δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες: Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό, αυθεντικό, και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα από εξαιρετικούς μουσικούς.
 
Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό “η φωνή της Ελλάδας”. Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει  το κοινό με τα τραγούδια της και  δίνει μοναδικό παλμό με τις επιτυχίες  της.
 
Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Η μοναδική χροιά της φωνής της μαγεύει το κοινό και τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από τον κόσμο, ενώ τα περισσότερα από αυτά αποτελούν πραγματικά διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου ρεπερτορίου. Έχει ξεχωρίσει για τις έξοχες συνεργασίες της ενώ οι συναυλίες της είναι πάντα πόλος έλξης του κοινού εντός και εκτός Ελλάδος. Η σκηνική της παρουσία είναι δυναμική και η επικοινωνία της με τον κόσμο μοναδική.
 
Την Καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Στέλιος Φωτιάδης
 
Η συναυλία ξεκινά στις 9:00 το βράδυ και έχει ελεύθερη είσοδο.
Χώρος διεξαγωγής Δημοτικό Σχολείο Χώρας Μυκόνου.