Για 8η συνεχή χρονιά οι αγώνες στίβου Δήλεια.

Για  8η συνεχή χρονιά οι αγώνες στίβου Δήλεια.

 

Για  8η συνεχή χρονιά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και ο ΑΟΜυκόνου διοργανώνουν τους αναπτυξιακούς αγώνες στίβου Δήλεια. Στους αγώνες αυτούς έχουν συμπαραστάτες για μία ακόμη φορά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Μυκόνου.
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυκόνου και απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία των Κυκλάδων αλλά και σε αγόρια και κορίτσια από όλα τα νησιά που δεν ανήκουν σε σωματείο αλλά μπορούν να πάρουν μέρος ως εκπρόσωποι των νησιών τους ή των σχολείων τους.
 
Στα 8 χρόνια που διεξάγονται οι αγώνες αυτοί έχουν πάρει μέρος πολλοί αθλητές οι οποίοι τα επόμενα χρόνια διακρίθηκαν και στελέχωσαν την Εθνική ομάδα, όπως η Μελίνα Καστρινού (ΟΦΗ), ο Μιχάλης Παππάς (ΕΚΑ Δωδώνη), η Μαρία Καβαλιέρου (Πανναξιακός) κ.α. 
 
Στους αγώνες αυτούς αναμένεται να πάρουν μέρος και αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της  Αθήνας αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.
Φέτος οι διοργανωτές φιλοδοξούν να καταρρίψουν το ρεκόρ συμμετοχών - καιρού επιτρέποντος - που είναι κοντά στους 600 αθλητές και αθλήτριες από το 2016.