ΚΕΠΟΜ: Δεν θα κάνουμε τις φιλικές και αυστηρά προσωπικές κουβέντες θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης

ΚΕΠΟΜ: Δεν θα κάνουμε τις φιλικές και αυστηρά προσωπικές κουβέντες θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης

 

 

 

 
Με αφορμή τα όσα φαινόμενα έχουν αρχίσει να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στο νησί στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου εξέδωσε ανακοίνωση  στην οποία εκφράζει εμπράκτως την αντίθεσή της σε τέτοια φαινόμενα και δηλώνει υπεύθυνα ότι τα μέλη της είναι αποφασισμένα να κρατήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία σε σοβαρό πολιτικό επίπεδο. 
 
Παράλληλα εκφράζει την λύπη της για "όσα απειλητικά προαναγγέλλονται κι όσα άρχισαν ήδη να ορίζουν τον κατήφορο δυνάμεων που παίζουν για μια ακόμα φορά το παιχνίδι του σκοταδισμού κι εν τέλει του εκφασισμού της δημόσιας ζωής και της ανέντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης".
 
Τέλος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ραντεβού με τις "υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου" είναι μετά τις εκλογές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί όπως τονίζεται θα δοθεί η πραγματική μάχη και όχι στα "παραπολιτικά κουτσομπολιά και στις κακεντρέχιες" από όπου κι αν αυτές εκπορεύονται. 
 
 
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΠΟΜ
 
 
"Η ΚΕΠΟΜ είναι αποφασισμένη να κρατήσει την προεκλογική της εκστρατεία σε σοβαρό πολιτικό επίπεδο.
Λυπάται προκαταβολικά για όσα απειλητικά προαναγγέλλονται κι όσα άρχισαν ήδη να ορίζουν τον κατήφορο δυνάμεων που παίζουν για μια ακόμα φορά το παιχνίδι του σκοταδισμού κι εν τέλει του εκφασισμού της δημόσιας ζωής και της ανέντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης.
 
Η ΚΕΠΟΜ έχει συνομιλήσει με δεκάδες συμπολιτών μας προεκλογικά. Κάποιοι συντάχτηκαν ήδη στο ψηφοδέλτιό της, κάποιοι υποστηρίζουν σθεναρά την προσπάθεια από διάφορες θέσεις.
 
Ενημερώνουμε ότι τα “πολιτικά μυστικά” που αφορούν στους ανθυποψηφίους πολιτικούς συνδυασμούς, που μας έχουν εκμυστηρευτεί πρώην ή και ανανήψαντα στελέχη τους, τα κρατάμε καλά φυλαγμένα.
 
Από εμάς δεν κινδυνεύουν να ολισθήσουν σε διαρροές, ούτε θα κάνουμε τις φιλικές και αυστηρά προσωπικές κουβέντες θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης.
 
Γνωρίζουμε από fair play και τίμιο αγώνα.
 
Ο μόνος κίνδυνος τον οποίον οφείλουν να αποσωβήσουν είναι μέσα τους. Είναι οι επιλογές τους. Κυρίως είναι εκείνος των μεγαλόσχημων ηγετίσκων που προσωρινά αποφάσισαν να ακολουθήσουν και οι δημόσιες εμφανείς και αφανείς συμπεριφορές τους.
 
Κατά τ’ άλλα με τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου το ραντεβού είναι μετά τις εκλογές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί που θα δοθεί η πραγματική μάχη και όχι στα παραπολιτικά κουτσομπολιά και στις κακεντρέχιες από όπου κι αν αυτές εκπορεύονται".