Διαμαρτυρίες στο λιμάνι του Πειραιά για την καθυστέρηση του High Speed 4

Διαμαρτυρίες στο λιμάνι του Πειραιά για την καθυστέρηση του High Speed 4

 

 

Το ταχύπλοο High Speed 4 επιστρατεύτηκε από την Hellenic Seaways μετά τη χθεσινή βλάβη του «Blue Star Naxos». Όπως είναι γνωστό, το πλοίο με τους 1.365 επιβάτες υπέστη βλάβη ενώ έπλεε έξω από την Κύθνο και επέστρεψε στον Πειραιά.
 
Λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος έγιναν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των εταιριών Blue Star Ferries και Hellenic Sea Ways προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες.
 
 
 
Έτσι, η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του High Speed 4 από τον Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Αμοργό άλλαξε και αντί για τις 07:15 μετατέθηκε 4 ώρες αργότερα, στις 11:00. Παρά το γεγονός ότι εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση για την αλλαγή της ώρας, πολλοί επιβάτες δεν είχαν ενημερωθεί σχετικά και κατέβηκαν πρωί πρωί στο λιμάνι του Πειραιά για να επιβιβασθούν στο High Speed 4, το οποίο ωστόσο δεν είχε επιστρέψει από το έκτακτο δρομολόγιο που πραγματοποίησε.
 
Έτσι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός. Γενικότερα, επικρατεί μια αναστάτωση στα δρομολόγια μετά την βλάβη του Blue Star Naxos, ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες να ομαλοποιηθεί η κατάσταση το συντομότερο.