Ανακάλεσε την υποψηφιότητά του ο Αστέρης Μακρής

Ανακάλεσε την υποψηφιότητά του ο Αστέρης Μακρής

 

 

 

Με μια λιτή ανακοίνωση με δείγματα πικρίας ο κ. Αστέρης Μακρής ανακάλεσε σήμερα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Μυκόνου. Η ανάκληση της υποψηφιότητας του προκύπτει μετά τον "αρωτηριασμό" που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση δέχθηκε ο συνδυασμός του τον τελευταίο μήνα με πολλαπλά χτυπήματα, "αρκετά κάτω από τη μέση" με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές της 18ης Μαϊου. 
 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι όποιες προσπάθειες για συνεργασίες δεν απέδωσαν και η διαπίστωση, όπως τονίζει είναι μία και μοναδική "ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη". Όπως αναφέρει ο κ. Μακρής ο παλαιοκομματισμός ανακυκλώνεται και αναπαλαιώνεται και αυτό βολεύει άρχοντες και αρχόμενους".
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μακρή είναι η εξής:


"Τον τελευταίο μήνα ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ» Δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα και αρκετά «κάτω από την μέση» με αποκορύφωμα τον ακρωτηριασμό του συνδυασμού ώστε να μην μπορέσει να συμμετάσχει στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

 
 
Βέβαια παρ’όλα αυτά έγιναν προσπάθειες για συνεργασίες οι οποίες δεν απέδωσαν και με την διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού σήμερα με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το εκλογικό σώμα θεωρώ ότι η πιο σωστή κίνηση που μπορώ να κάνω είναι να ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
 
 
Δυστυχώς η διαπίστωση είναι μία και μοναδική «Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» και κανείς δεν επαγγέλλεται την αλλαγή και την κάθαρση.  Ο παλαιοκομματισμός ανακυκλώνεται και αναπαλαιώνεται και αυτό βολεύει όλους, άρχοντες και αρχομένους. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ"!
 
 
                             ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 
                                          ΑΣΤΕΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ