Δείτε VIDEO - Ανάσταση στην Άνω Μερά: Χριστός Ανέστη υπό το φως των πυροτεχνημάτων!

Δείτε VIDEO - Ανάσταση στην Άνω Μερά: Χριστός Ανέστη υπό το φως των πυροτεχνημάτων!

 

 

 

Με χρώματα γέμισε ο ουρανός της Μυκόνου το βράδυ της Ανάστασης. Μόλις το ρολόι έδειξε 12:00, ακούστηκε το Χριστός Ανέστη από τα χείλη των ιερέων και ήχησαν οι καμπάνες σε χώρα και Άνω Μερά ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

 

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης μεταδόθηκε και από την Μύκονο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τραβώντας τα βλέμματα, τόσο των ντόπιων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών που επέλεξαν το νησί για να περάσουν τις Άγιες μέρες του Πάσχα, στον ουρανό.

 

Παράλληλα οι ευχές ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ που ακούγονταν από στόμα σε στόμα μετέδιδαν το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου, ενώ το Άγιο Φως μετενσάρκωνε την ελπίδα που πάντοτε λάμπει στις καρδιές όλων με την προσδοκία για καλύτερες μέρες.

 

Ακολούθησε το παραδοσιακό τραπέζι με την μαγειρίτσα και το τσούγκρισμα των αυγών και διασκέδαση που κράτησε για τους περισσότερους επισκέπτες της Μυκόνου μέχρι το πρωί.

Η πλατεία της Άνω Μεράς πλημμύρισε απο κόσμο την βραδιά της Ανάστασης, ανάμεσά τους ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και άλλοι δημοτικοί και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που παρακολούθησαν την Αναστάστιμη Ακολουθεία στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Μυκόνου.

 

Πατήστε στο video και τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να δείτε στιγμές από την Ανάσταση στην Άνω Μερά

Η φωτό του Χρίστου Τριανταφύλλου  είναι χαρακτηριστική από την ώρα της Ανάστασης στην Χώρα 

 

Και του χρόνου!

 

video VIDEO - Ανάσταση στην Άνω Μερά VIDEO - Ανάσταση στην Άνω Μερά
Ανάσταση στην Άνω Μερά Ανάσταση στην Άνω Μερά
Ανάσταση στην Άνω Μερά Ανάσταση στην Άνω Μερά
Ανάσταση στην Χώρα φωτο Χρίστος Τριανταφύλλου Ανάσταση στην Χώρα φωτο Χρίστος Τριανταφύλλου