Όλα είναι θέμα πίστης και θέλησης αναφέρει στο ευχητήριο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης

Όλα είναι θέμα πίστης και θέλησης αναφέρει στο ευχητήριο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης

 

 

 

 
«Σε καιρούς δύσκολους, κρίσιμους και απρόβλεπτους, οι αποφάσεις και οι επιλογές του καθενός από εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία και αξία. Γιατί απαιτείται θάρρος, τόλμη, ακόμα και προσωπικές θυσίες για να είσαι χρήσιμος στον πλησίον σου και στον τόπο σου" αναφέρει στο πασχαλινό μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και συνεχίζει: 
 
"Στις περιόδους σαν και αυτές που διανύουμε, κάθε μέρα, απ’ όποια θέση ή μετερίζι κι αν βρισκόμαστε, στεκόμαστε μπροστά σε σταυροδρόμια και είμαστε υποχρεωμένοι να διαβούμε το μονοπάτι που νομίζουμε ότι μας οδηγεί στην επιτυχία, στη χαρά, στη δικαίωση.
Όλα είναι θέμα πίστης και θέλησης. Πίστης ότι η Ανάσταση δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο ή ουτοπία, και θέλησης να μη συμβιβαστούμε με το μέτριο και το ελάχιστο. 
 
Είναι τα γεγονότα και τα διδάγματα του Αγίου Πάθους και της Αναστάσεως που δίνουν ή πρέπει να δίνουν περιεχόμενο και σκοπό στη ζωή μας. 
Γι’ αυτό έχουν σημασία αυτές οι ξεχωριστές μέρες της Χριστιανοσύνης, τις οποίες εύχομαι να περάσει κάθε Δωδεκανήσιος και Κυκλαδίτης με κατάνυξη και αγάπη. 
Καλό Πάσχα σε όλους…"