Πράσινο Φως από το Υπουργείο στην πρόταση του Δήμου για μετεγκατάσταση του Α.Τ. στο παλιό λιμάνι

Πράσινο Φως από το Υπουργείο στην πρόταση του Δήμου για μετεγκατάσταση του Α.Τ. στο παλιό λιμάνι

 

Προχωρά η πρόταση του Δήμου Μυκόνου για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος σε κτίριο του Δήμου στο παλιό λιμάνι. Την απόφαση για την μεταστέγαση του στο κτίριο που παραχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου (15/2/2019) στο παλιό λιμάνι υπέγραψαν οι τρεις συναρμόδιοι Υπουργοί. 

Ο αναπληρωτής Υπ. Οικονομικών Νεκτάριος Σαντορινιός, η Υφ. Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου και η Υπ. Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με κοινή απόφασή τους έκαναν δεκτή την πρόταση του Δήμου Μυκόνου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Μυκόνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, εντός της χερσαίας ζώνης Παλιαού Λιμένα Μυκόνου και συγκεκριμένα του κτιρίου που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι (κτίριο διοίκησης) συνολικού εμβαδού 240,72 τ.μ. 
 
Ο χώρος μετά την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας και την εξασφάλιση των όρων και προϋποθέσεων περί ΑΜΕΑ θα χρησιμοποιηθεί άνευ ανταλλάγματος και μόνο για την κάλυψη των αναγκών στέγασης του Α.Τ. και Τ.Α. Μυκόνου.