Στέλιος Μπρίγγος "Βρισκόμαστε σε ένα όχημα με σβησμένη μηχανή, τώρα πρέπει να βάλουμε μπροστά"

Στέλιος Μπρίγγος

 

 
Μία ακόμη νέα συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου αποτελεί η συμπόρευση του Στέλιου Μπρίγγου με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.
 
"Η αναβάθμιση της ζωής, η βελτίωση της καθημερινότητας, κυρίως στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού πρέπει να είναι κυρίαρχο μέλημα όλων μαςί" αναφέρει σε δήλωσή του ο Μυκονιάτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" τονίζοντας ότι ζητούμενο δεν είναι μόνο να γίνει η Μύκονος γνωστή στον κόσμο, αλλά το πως θα διατηρήσει υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. 
 
Ως νέος εκπαιδευτικός και βρισκόμενος σε καθημερινή βάση σε επαφή με τα παιδιά της νεώτερης γενιάς όπως αναφέρει είναι σε θέση να γνωρίζει τις σεισμικές μεταβολές στους προσανατολισμούς της και επισημαίνει ότι η συλλογική προσπάθεια, η συνεργασία, η ενότητα και η ενεργοποίηση των νέων πρέπει να αποτελέσουν τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί η κοινωνία μας.
 
Παράλληλα τονίζει ότι κύριο μέλημά όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση της ζωής, η βελτίωση της καθημερινότητας, κυρίως στους τομείς του αθλητισμού της παιδείας και του πολιτισμού. 
 
"Πιστεύω στις δυνατότητες της Μυκόνου. Σέβομαι και παραδειγματίζομαι από την ιστορία της και έχω ως αποστολή τη συνέχιση αυτής της παράδοσης με πίστη και συνέπεια" αναφέρει στην δήλωσή του για να καταλήξει "αισθάνομαι πως βρισκόμαστε όλοι σε ένα όχημα με σβησμένη μηχανή.Τώρα πρέπει να βάλουμε μπροστά, να συμβάλουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί".