Ποιοτικές μεταγραφές στην Άνω Μερά

Ποιοτικές μεταγραφές στην Άνω Μερά

 

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία θα τη βρει  στη Γ' Εθνική Κατηγορία. 
 
Πιο συγκεκριμένα οι Πρωταθλητές Κυκλάδων απέκτησαν μέχρι στιγμής τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο, προκειμένου η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού να πετύχει τους στόχους της.
 
Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των μεταγραφών από την Άνω Μερά.
 
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την προφορική συμφωνία του με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Τάσο Κυριακο. Αναμένεται και το τυπικό της διαδικασίας ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Με βαρύ βιογραφικό φτάνει στην ομάδα μας αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχοντας διατελέσει σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Λάρισα, ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννενα . Καλωσόρισες Τάσο!!!»
 
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον μεσοεπιθετικό Blendi Lleshai. Έχει θητεύσει με επιτυχία σε ομάδες όπως η Αναγέννηση Επανωμής, ο Μακεδονικός και τα τελευταία 2 χρόνια με την ομάδα της Καλλικράτειας έχει πετύχει 46 τέρματα!!Καλωσόρισες Blendi!!!»
 
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Κώστα Παλιούρα. Ο νέος μας πορτιέρο έρχεται στην ομάδα μας με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας διατελέσει στο παρελθόν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Πανσερραϊκος , ο αστερας Βλαχιώτη και η Καλαμάτα. Καλωσήρθες Κώστα !!»