Γενέθλια στη Μύκονο για τη «γάτα» του αθλητικού ρεπορτάζ. Χρόνια πολλά Άρη

Γενέθλια στη Μύκονο για τη «γάτα» του αθλητικού ρεπορτάζ. Χρόνια πολλά Άρη

 

 

 

Με πάρτι σε κλαμπ του νησιού ο γνωστός αθλητικός συντάκτης έσβησε τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων του και πήρε ευχές από αγαπημένους του φίλους και συναδέλφους του στο νησί που αγαπά ιδιαίτερα και το επισκέπτεται πολύ συχνά.
 
Ανάμεσα στους καλεσμένους που ευχήθηκαν στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ ήταν ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς που έσπευσε να ευχηθεί για χρόνια πολλά.
 
Στην παρέα δέσποζε φυσικά η παρουσία του αντιδημάρχου και προέδρου του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκου Κουκά που διατηρεί μάλιστα και στενή φιλική σχέση με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ αρκετά χρόνια.
 
 
Οι δημοσιογράφοι από την εφημερίδα MykonosNews Ελένη Κοντιζά και ο Νίκος Παπουτσάς από το Sportcylades.gr , καθώς και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Νίκος Τσεκερτζίδης που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης στη Μύκονο ήταν κάποιοι από τους καλεσμένους, ενώ τις ευχές τους στον Άρη Γάτα έδωσαν και οι σύμβουλοι του Δήμου Μυκόνου Μαρία Κουσαθανά και Ελένη Καλπουρτζή.
 
Μια υπέροχη παρέα που το γλέντησε μέχρι πρωίας και έδωσε τις ευχές της σε έναν φίλο της Μυκόνου όπως είναι ο δήμοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας.
 
Χρόνια πολλά συνάδελφε… να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες.
 
Πηγή: nassosblog.gr