Ο Φόρτωμας σαρώνει τα Κυκλαδονήσια

Ο Φόρτωμας σαρώνει τα Κυκλαδονήσια

 

 

Ανεβάζει στροφές τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες Φίλιππος Φόρτωμας, καθώς μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές της 7ηςΙουλίου.

Ο 38χρονος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή κάνεις συνεχείς επισκέψεις στα νησιά, δίνοντας έμφαση στην απευθείας επαφή του με τους πολίτες. Σίφνος, Μήλος, Σέριφος, Τζιά, Κύθνος, Ίος και Φολέγανδρος ήταν οι προορισμοί των τελευταίων ημερών.

Εκεί, είχε στοχευμένες επαφές με επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης αλλά και αλιείς, τομείς στους οποίους η Νέα Δημοκρατία δίνει ιδιαίτερη έμφαση για την επόμενη μέρα. Παράλληλα άκουσε τους εργαζόμενους και τα προβλήματα τους, συναντήθηκε με τοπικά γαλάζια στελέχη.

Αίσθηση προκάλεσε η άμεση επικοινωνία του ιδίου με τους πολίτες, καθώς φρόντισε να γυρίσει πολλές γειτονιές και να συνομιλήσει με πολλούς Κυκλαδίτες και κυρίως νέους.

Tις επόμενες μέρες ετοιμάζει μπαράζ επισκέψεων σε όλα τα νησιά, ενώ όπως ακούγεται έντονα πλέον στις τοπικές κοινωνίες με τις καθημερινές περιοδείες έχει αναπτύξει μία σοβαρή δυναμική για την υποψηφιότητα του. Είναι αυτό που ψιθυρίζουν οι ντόπιοι «βάζει αέρα στα πανιά του»…..