Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο, η Κατερίνα Μονογιού

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο, η Κατερίνα Μονογιού

 

 

 
Η Κατερίνα Μονογυιού, συστρατεύεται με τον Γιώργο Χατζημάρκο επικεφαλής της  ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο. 
 
"Οι εκλογές αυτές είναι μια ευκαιρία να συνεργαστούμε όλοι για το καλό του τόπου. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις μας τις ικανότητες μας για να πάει ο τόπος μπροστά. Συμμετέχω, στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου με εμπιστοσύνη στον ίδιο και στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν,  με όλες μου τις δυνάμεις για να συμβάλλω στη λήψη αποφάσεων που θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε τα επόμενα χρόνια. Είναι πολλά και σημαντικά αυτά που μπορούμε να κάνουμε μαζί" αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Μονογιού.
 
Η ίδια επισημαίνει "πιστεύω βαθιά ότι η ανάπτυξη στη χώρα μας πρέπει να έχει ως επίκεντρο τις Κυκλάδες και το Αιγαίο. Ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, η κάθε είδους ενέργεια και η γη είναι οι 4 πυλώνες για να ξανασταθεί όρθιος ο τόπος μας. Οι Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο θα είναι η ατμομηχανή αυτής της αναπτυξιακής προσπάθειας και πρέπει να γίνουν πολλά. Θα εργαστώ για να συνδέσουμε το γαστρονομικό μας πολιτισμό, τα τοπικά μας προϊόντα με το τουριστικό μας προϊόν. Να αναπτύξουμε την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα στις τουριστικές μας υπηρεσίες. Να προστατέψουμε το περιβάλλον, το νερό μας και να διαχειριστούμε με πρότυπους τρόπους τα απορρίμματα μας. Να αναπτύξουμε την επιχειρηματικότητα των νέων ανθρώπων, να δώσουμε ευκαιρίες σε νέες ιδέες. Αυτά θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Δεν έχω λοιπόν άλλη επιλογή παρά να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, με όλη μου την ψυχή αυτή την προσπάθεια. Για το καλό του τόπου" καταλήγει.
 
 
Η επίσημη ανακοίνωση έγινε πριν από λίγα λεπτά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του mykonosdaily.gr από Μύκονο πρόκειται να ενσωματωθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Χατζημάρκου και ο κ. Στέλιος Μπρίγκος.