Επίσκεψη του κατηχητικού σχολείου Άνω Μεράς σε αγροτικές μονάδες του νησιού

Επίσκεψη του κατηχητικού σχολείου Άνω Μεράς σε αγροτικές μονάδες του νησιού

 

 

Οι μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου Άνω Μεράς Μυκόνου, υπό την επίβλεψη του Κατηχητή τους, Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου, επισκέφθηκαν σήμερα αρχικά τη Φάρμα του κ. Θεόδωρου Κουκά, ο οποίος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και τους πληροφόρησε πώς αρμέγεται και διατηρείται το γάλα και τους προσέφερε γάλα με κακάο.
 
Στη συνέχεια τα Κατηχητόπουλα επισκέφθηκαν τη Φάρμα «Ρίζες» του κ. Νικ. Ζουγανέλη, όπου είδαν πώς ήταν τα παλιά παραδοσιακά σπίτια της Μυκόνου, με σταύλο, τυροκομείο και ξυλόφουρνο.
 
 
Ακόμη προσφέρθηκαν στα παιδιά μπλουζάκια με το λογότυπο της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, που τα φόρεσαν αμέσως.
Για την επιτυχία της σημερινής Εκδηλώσεως ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Γεώργιο Δακτυλίδη, που προσέφερε τα λεωφορεία για τη μετακίνηση των παιδιών, στον κ. κ.Θεόδωρο Κουκά για τη φιλοξενία που τους προσέφερε και στον κ. Νικόλαο Ζουγανέλη, για το γεύμα που τους παρέθεσε και γενικά για την υποδοχή που επεφύλαξαν στους μικρούς επισκέπτες των επιτυχημένων επιχειρήσεών τους.
 
 
Σημειώνεται ότι το Κατηχητικό έργο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής επικούρησε σημαντικά τον τελευταίο μήνα η Θεολόγος κα Γεωργία Παναγιώτου, προς την οποία ωσαύτως ευχαριστίες οφείλονται!