(βίντεο+φωτο) Το πολυτελές Mein Schiff 6 καλωσόρισαν στο νησί μέλη της Δημοτικής Αρχής και του Λιμεναρχείου

(βίντεο+φωτο) Το πολυτελές Mein Schiff 6 καλωσόρισαν στο νησί μέλη της Δημοτικής Αρχής και του Λιμεναρχείου

 

Στο λιμάνι της Μυκόνου κατέπλευσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6. Το 300 μέτρα πλοίο με τις 1500 καμπίνες επιβατών και τις 700 προσωπικού ξεκίνησε τα ταξίδια του το 2017 και είναι μέλος της TUI Cruises. 
 
Το κρουαζιερόπλοιο που κάνει τακτικά ταξίδια στο νησί μας, επισκέφθηκαν το πρωί μετά από επίσημη πρόσκληση η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου Ελένη Καλπουρτζή, ο υπολιμενάρχης Παναγιώτης Κατσάρας, η Δ.Σ. Τόνια Ανδρονίκου, οι νεοεκλεγμένοι Δ.Σ. Τάκης Μάνεσης και Ελένη Κοντιζά, ο πρόεδρος του Σωματείου Λεμβούχων Ηλίας Αιγινίτης όπως και ο εκπρόσωπος της TUI Ανάστος Στασινόπουλος.
 
 
 
Στο πολυτελές σαλόνι της πρύμης υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της Μυκόνου ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Τόσο ο ίδιος όσο και επικεφαλείς του πληρώματος δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη Μύκονο και γενικότερα την Ελλάδα, αλλά και με την συνεργασία τους με τους έλληνες ναυτικούς του πλοίου.
 
Η κα Καλπουρτζή πρόσφερε ως αναμνηστικό στον καπετάνιο τον θυρεό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του ευχήθηκε καλά ταξίδια. Αντίστοιχο αναμνηστικό προσέφερε και ο εκπρόσωπος της TUI. 
 
 
 
 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στα σαλόνια, το θέατρο, το καζίνο, τις πισίνες και στους υπόλοιπους  χώρους του πολυτελούς κρουαζιεροπλοίου. 
Το Mein Schiff 6 με επιβάτες από Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία ξεκίνησε το ταξίδι του από Μάλτα με προορισμούς τα λιμάνια: Σούδα, Ρόδο, Μύκονο, Πειραιά και πάλι Μάλτα και θα εκτελεί ταξίδια στη Μεσόγειο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.