Η Φολέγανδρος ήταν ο τελευταίος σταθμός των kids athletics πριν το Πάσχα

Η Φολέγανδρος ήταν ο τελευταίος σταθμός των kids athletics πριν το Πάσχα

 

 

 

Ένα ακόμα νησί των Κυκλάδων γνώρισε τα kids athletics που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων σε συνεργασία με σχολεία των νησιών. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της μαγευτικής Φολεγάνδρου η οποία  λίγο πριν από τις διακοπές του Πάσχα πρόλαβε να διοργανώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Μάλιστα η Φολέγανδρος είχε δύο πρωτοτυπίες σε σχέση με την παρουσίαση των kids athletics στα άλλα νησιά των Κυκλάδων: Δεν είχε καθόλου αέρα, πρωτοφανές αυτό για κυκλαδονήσι και πήραν μέρος και μαθητές του Γυμνασίου.

Την εκδήλωση στήριξαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου οι οποίοι έφτιαξαν μπλουζάκια για τα παιδιά με το λογότυπο των kids athletics και διοργάνωσε άριστα η γυμνάστρια του νησιού Ηλέκτρα Καρασαββίδου η οποία μοίρασε σε όλους τους διαγωνιζόμενους μαθητές τους “λάζαρους” τα σταφιδόψωμα που φτιάχνουν οι φολεγανδρινοί φούρνοι για το Σάββατο του Λαζάρου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική και ενθουσίασε τα παιδιά του νησιού.  Στο τέλος της εκδήλωσης η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων μοίρασε διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.