Αλεκάρας, Μίλτος και Μπαλτάς θα είναι και πάλι παρόντες με την

Αλεκάρας, Μίλτος και Μπαλτάς θα είναι και πάλι παρόντες με την

Οι τρεις αντιδήμαρχοι του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλέξανδρος Κουκάς, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και Μιχάλης Ζουγανέλης θα είναι και πάλι παρόντες ως υποψήφιοι με την "Πρωτοβουλία Δράσης"
 
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς:
 
Ο Αλεκάρας, Μίλτος και ο Μπαλτάς οι τρεις αντιδήμαρχοι του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας, συνεχίζουν να υπηρετούν με συνέπεια το αξίωμά τους, ενώ θα είναι και πάλι παρόντες ως υποψήφιοι με την "Πρωτοβουλία Δράσης"
 
Άνθρωποι με συνέπεια και φιλότιμο αντιλήφθηκαν από την αρχή της θητείας τους πως η πολιτική συμμετοχή είναι η μόνη οδός να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν όσα ονειρεύονταν για τον τόπο τους. Αντιμετώπισαν την ομάδα μας ως ισότιμα μέλη και κατέθεσαν ψυχή και αξιοσύνη στην επίτευξη των στόχων μας. Και στα εύκολα και στα δύσκολα πάντα μαζί. Δεν παραιτήθηκαν.
 
Είναι πάνω στις διαδικασίες πολιτικής διεκδίκησης, επίλυσης προβλημάτων και επίτευξης στόχων, που χτίζονται οι ουσιαστικές σχέσεις της ομάδας μας, και που αποδεικνύουν πόσο ισχυρό ήταν το όραμά μας. Σε όλα αυτά λοιπόν, για τις κατακτήσεις, για τη στήριξη, για την κριτική και αυτοκριτική, από όλους εμάς τους υπόλοιπους παίρνουν άριστα!
 
Η πρώτη γραμμή, με σύμμαχο τον διάλογο, τον πολίτη και τις ανάγκες του, δυναμικά διεκδικεί την νίκη στις 26 Μαΐου 2019. Και θα την κερδίσει με σύμμαχο όλους εμάς και όλους εσάς.