Θρήνος για την 24χρονη Μαρία που έχασε την ζωή της σε τροχαίο

Θρήνος για την 24χρονη Μαρία που έχασε την ζωή της σε τροχαίο

 

 

 

Στην θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Μυκονου από την είδηση του θανάτου της 24χρονης Μαρίας Χ.. Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, μια ευγενική ψυχή έφυγε για τον κόσμο των αγγέλων τα ξημερώματα σήμερα, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από διασκέδαση, το αυτοκίνητο που οδηγουσε εξετράπει της πορείας του  και προσέκρουσε σε τοίχο.

 

Το τραγικό δυστύχημα έγινε περί της 05:40 τα ξημερώματα επί της επαρχιακής οδού Χώρας - Άνω Μεράς, όταν το τζιπ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στην περιοχή Σκυλάμπελα και αφού προσέκρουσε σε τοίχο, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Τα αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

 

Η είδηση του θανάτου της 24χρονης πάγωσε το νησί και ένα μεγάλο "γιατί" είναι η λέξη που αυθόρμητα βγαίνει από τα χείλη ολόκληρης της Μυκονιάτικης κοινωνίας που συγκλονισμένη συμμετέχει στο δράμα της οικογένειας. Γιατί να χαθεί ένα τέτοιο παιδί, ένας ακόμη νέος άνθρωπος;

 

Η σελίδα της στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων και γνωστών που μιλούν για το άδικο ταξίδι που τόσο γρήγορα της επιφύλαξε η μοίρα.

 

Το mykonosdaily.gr εκφράζει τα βαθύτατα συλληπητήρια του στην οικογένεια της Μαρίας με την ευχή η Παναγιά η οποία ανεβαίνει σήμερα στην Άνω Μερά και της οποίας φέρει το όνομα, να την πάρει κοντά της και να αναπαύσει εν ειρήνη, την αγνή ψιχούλα της.  

 

Η φωτογραφία του άρθρου είναι επιλεγμένη από εκείνες που είχε επιλέξει η Μαρία τον Σεπτέμβριο του 2013 ως φωτο εξωφύλλου. Καλό ταξίδι.