Ακόμα δύο υποψήφιους ανακοίνωσε η Πρωτοβουλία Δράσης

Ακόμα δύο υποψήφιους ανακοίνωσε η Πρωτοβουλία Δράσης

 

Ακόμα δύο νέα πρόσωπα στο συνδυασμό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος συνεχίζει δυναμικά την παρουσίαση των συνεργατών του που θα βρίσκονται στο πλευρό του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.
 
Γνωρίστε τους
 
Ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος είναι γιός του Νικόλαου Αναγνωστόπουλου και της Πετρούλας Κουκά (Πετρουνέλη). 
 
Έχει σπουδάσει Ψηφιακά Συστήματα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Ζει μόνιμα στη Μύκονο από το 2007, όπου και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα. Από το 2016 έχει αναλάβει τη θέση στελέχους στην ίδια Τράπεζα στον τομέα του premium banking ενώ παράλληλα ασχολείται με την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση.
 
Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά, διότι θεωρεί ότι με την εμπειρία του στον τραπεζικό κλάδο και τις οικονομικές του γνώσεις μπορεί να συνεισφέρει στον Δήμο μας. Επιπροσθέτως θέλει να συμβάλει ενεργά στον τομέα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στο νησί. Είναι υποψήφιος Σύμβουλος για την Κοινότητα Μυκονίων. 
 
Η Αργυρώ Νάζου γεννήθηκε στη Μύκονο, κόρη του Γιάννη Νάζου (Άνακτα) και της Νίκης Νάζου, το γένος Γαλούνη.
Μεγάλωσε στην περιοχή Κάστρο, στη Μικρή Βενετία στη Χώρα. 
 
Οι γονείς της και η οικογένειά της ήταν πρωτεργάτες του τουρισμού εξασφαλίζοντας την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Δήλο.
 
Είναι μητέρα δυο παιδιών και διατηρεί με επιτυχία επιχείρηση τουριστικών και εστίασης στη Χώρα εδώ και τριάντα χρόνια.
 
Θα ήθελε μέσα από το Δήμο να ασχοληθεί εντατικά με τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας και να συμβάλλει στην ολική αναμόρφωση και προστασία του οικισμού.
 
Στηρίζει λοιπόν με πίστη και βεβαιότητα την «Πρωτοβουλία Δράσης», ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στο πλευρό του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ώστε να συνεχίσει το πολύ σημαντικό έργο του για τη Μύκονο και την πραγματοποίηση πολιτικών που προάγουν την καθημερινότητα του Μυκονιάτη και των επισκεπτών του νησιού μας. Ανήκει και η Αργυρώ στη νέα γενιά Μυκονιατισσών που ξέρουν να διαμορφώνουν και να διεκδικούν το μέλλον τους. Μπορούμε με σοβαρότητα, διάλογο, επιμονή και συνεργασία να κατακτήσουμε αυτά που μας αξίζουν.