Η Άννα Ασημομύτη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

Η Άννα Ασημομύτη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

 

 

Ένα ακόμα νέο πρόσωπο στο συνδυασμό "Πρωτοβουλία Δράσης", πιο συγκεκριμένα η Άννα Ασημομύτη θα βρίσκεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουκά στις εκλογές του Μαΐου καθώς θέλει να ασχοληθεί με τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, όχι μόνο του κλάδου του τουρισμού αλλά και αυτών που ασχολούνται με τις μεταφορές και με το εμπόριο.
 
Η Άννα Ασημομύτη (Κουρελιά) ζει μόνιμα στη Μύκονο και είναι παντρεμένη, με τρία παιδιά και έναν εγγονό.
 
Η ίδια με το σύζυγό της Αναστάσιο Ασημομύτη ιδρύσανε την μεταφορική οικογενειακή τους επιχείρηση, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί έως και σήμερα.
 
Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται συγχρόνως στον τομέα του τουρισμού με ενοικιάσεις κατοικιών, καθώς και με τουριστικό γραφείο.
 
Στο Δήμο, θα ήθελε να ασχοληθεί με τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, όχι μόνο του κλάδου του τουρισμού αλλά και αυτών που ασχολούνται με τις μεταφορές και με το εμπόριο, με στόχο να συμβάλει προκειμένου να συνεχίσουν να εξυπηρετούν το νησί με τον καλύτερο τρόπο.
 
Στηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης με την υποψηφιότητά της γιατί όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς είναι δυναμικός, εργατικός, μορφωμένος και με όραμα για το μέλλον του νησιού μας.
 
Η Μύκονος πρέπει να εξελιχθεί και να συμβαδίσει με τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και η ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης είναι ενωμένη με στόχο να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές στο νησί μας.