Τα λάθη, οι καραμπόλες και οι... αναγκαστικές «μεταθέσεις» των υποψηφίων του Βερώνη

Τα λάθη, οι καραμπόλες και οι... αναγκαστικές «μεταθέσεις» των υποψηφίων του Βερώνη

 

Αλλαγή πορείας για ορισμένους από τους υποψηφίους του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Βερώνη. Πολλά έχουν αλλάξει από την ημέρα ανακοίνωσης των 59 τότε υποψηφίων του συνδυασμού, τον περασμένο Μάρτιο.
 
Αρκετά από τα πρόσωπα που αρχικά ανακοινώθηκαν σήμερα βρίσκονται εκτός ψηφοδελτίων, άλλα γιατί απέσυραν την υποψηφιότητά τους και άλλα γιατί αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία λόγω του λάθους που υπήρξε με την υπέρβαση των υποψηφίων στη Δημοτική Κοινότητα Μυκονίων. Επίσης κάποια νέα πρόσωπα προστέθηκαν όπως ο Γιάννης Θεοχάρης και ο Γιώργος Κουσαθανάς.
 
Η Μαρία Δακτυλίδη αποχώρησε από τον συνδυασμό λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή της στο Γρυπάρειο, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπόλες και "μεταθέσεις" που έχουν γίνει με υποψηφίους του συνδυασμού να μετακινούνται, μετά από λάθος, σε ψηφοδέλτια της περιφέρειας. 
 
Συγκεκριμένα, μετά την Όλγα Παυλίδη που αν και ανακοινώθηκε από τον κ. Βερώνη στο Γρυπάρειο, συμμετέχει πλέον στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Γλυνού, χθες ανακοινώθηκε και η μετακίνηση του Δημήτρη Λυκούρη (από την δημοτική κοινότητα Μυκονιών) στο ψηφοδέλτιο του κ. Χατζημάρκου. Οι δύο πρώην σύμμαχοι υπό την σκέπη του κ. Βερώνη, σήμερα βρίσκονται αντίπαλοι σε διαφορετικούς συνδυασμούς της περιφέρειας. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός ψηφοδελτίου βρίσκεται και η Σοφία Λαγουδη. 
 
Σίγουρα έπεται και συνέχεια προκειμένου να δούμε πόσοι τελικά θα παραμείνουν και ποιοι θα βρεθούν εκτός ψηφοδελτίου στη Δημοτική Κοινότητα Μυκονίων.
 
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το ποιοι τελικά θα υπερισχύσουν και θα διατηρήσουν την θέση τους στα ψηφοδέλτια μετά τις εσωτερικές καραμπόλες που θα υπάρξουν και πόσοι από αυτούς που αρχικά ανακοινώθηκαν, τελικά θα αναγκαστούν να μην συμμετέχουν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού είναι υπερπλήρες.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο έντυπο που κυκλοφόρησε, η παράταξη είχε ανακοινώσει και συμπεριλάβει 16 υποψηφίους στην Δημοτική Κοινότητα Μυκονίων, αντί για 11 όπως ορίζει ο νόμος.  Κάτι που σημαίνει ότι παίζεται η τύχη εκτός των δύο που προαναφέραμε (Λυκούρη-Λαγουδη) και άλλων τριών υποψηφίων. 
 
Το τοποίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα με την κατάθεση των ψηφοδελτίων και τις επίσημες ανακοινώσεις.