Η Ευαγγελία Γρυπάρη υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Η Ευαγγελία Γρυπάρη υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Κουκά

 

 

 

O συνδυασμός “Πρωτοβουλία Δράσης” ανακοίνωσε μία ακόμα Μυκονιάτισσα, την Ευαγγελία Γρυπάρη η οποία θα βρίσκεται το πλευρό του Δήμαρχου Κωνσταντίνου Κουκά στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.
 
Η Άντζελα-Ευαγγελία Γρυπάρη του Ιωάννη (Δηλιανού) και της Παρασκευής γεννήθηκε στην Αμερική και έχει μεγαλώσει στη Μύκονο.
Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο North Carolina University στις ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει επίσης ναυτιλιακά και εσωτερική αρχιτεκτονική με στόχο την ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών κατοικιών της Μυκόνου.
Είναι δυναμική επιχειρηματίας και έχει δημιουργήσει κέντρο άθλησης στο νησί μας, ενώ είναι υπέρμαχος της οικογένειας και των δικαιωμάτων των γυναικών. 
Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας γιατί πιστεύει στην εντιμότητα του Δημάρχου, στη διάθεση του για σκληρή δουλειά και στο όραμα του να δημιουργήσει μια Μύκονο για ΟΛΟΥΣ.
Για αυτό και πιστεύει πως με την ανανέωση της θητείας θα ολοκληρωθούν και θα αναδειχτούν όλες οι προσπάθειες και οι ενέργειες των προηγούμενων 4.5 ετών. 
Η ίδια θέλει να συνδράμει στη διασφάλιση των απαραίτητων ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στο νησί μας.