Υποψήφιος με το Γιώργο Χατζημάρκο ο Χρήστος Φιοράντης από την Τήνο

 Υποψήφιος με το Γιώργο Χατζημάρκο ο Χρήστος Φιοράντης από την Τήνο

 

 

 

H παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του μουσικού Χρήστου Φιοράντη από την Τήνο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
Ο Χρήστος Φιοράντης γεννήθηκε την 1η  Ιανουαρίου του 1974 στο Σμαρδάκιτο της Τήνου.
 
Γονείς του είναι ο Αντώνης και η Μαρία Φιοράντη και αδέλφια του ο Ιωσήφ, η Ελένη, ο Αντώνης (Τώνης), η Ρίτα, ο Σίμος και ο Μάρκος.
 
Τέλειωσε το δημοτικό σχολείο στο Σμαρδάκιτο και το Γυμνάσιο και Λύκειο της Τήνου.
 
Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική. Διδάχτηκε μπουζούκι και βιοπορίστηκε δουλεύοντας σε οικοδομικές εργασίες. Δημιούργησε ένα συγκρότημα που αγαπήθηκε και έγινε γνωστό σε όλους, την «Τηνιακή Κομπανία».
 
Συνέχισε από αγάπη για τη μουσική στη σχολή φωνητικής του «ANΤENA» με δασκάλα τη Λία Βίσσυ, την Εμμα Κούρου και τον Αλεξ Παναγή και στη θεατρική παρουσία τη Λίνα Λοτσάρη.
Τον έχει κερδίσει  η μουσική και ασχολείται με αυτή δίνοντας όλη την αγάπη και τον εαυτό του σε κάθε εκδήλωση. Έχει κάνει αφιλοκερδώς εκδηλώσεις για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Τήνου, για το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ.α.
 
Έχει έντονη κοινωνική δράση, συμμετοχή σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και είναι μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου  ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ. Όλη η ζωή του είναι μια κατάθεση ψυχής για τον τόπο του και τον συνάνθρωπό του.