Π.Α.Κ.Ο. Γ. Αξιώτης: Μουσική και Φαντασία

Π.Α.Κ.Ο. Γ. Αξιώτης: Μουσική και Φαντασία

 

 

Η Δημοτική Μουσική Σχολή Γεώργιος Αξιώτης μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 7.30 μ.μ. στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.  
Οι μαθητές της Δημοτικής Μουσικής  Σχολής και η Παιδική Χορωδία θα μας ταξιδέψουν με "Μουσική και Φαντασία" και σκοπό την υποστήριξη άπορων οικογενειών που υποστηρίζει η Ένωση "Μαζί για το παιδί" με την συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη πασχαλινών γευμάτων.
Είσοδος Ελεύθερη.  
 
Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά. Με όραμα να αποτελέσει ένα δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά, πανελλαδικά, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που συμπυκνώνεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει».