Σταθερά δίπλα στον Κουκά η Ελένη Καλπουρτζή

Σταθερά δίπλα στον Κουκά η Ελένη Καλπουρτζή

Συνεχίζει να αγωνίζεται στο πλάι του Κωνσταντίνου Κουκά η Ελένη Καλπουρτζή η οποία και στις εκλογές του Μαϊου θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, "Πρωτοβουλία Δράσης".

Η Ελένη Καλπουρτζή-Κουτσούκου είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Δημοτική Σύμβουλος από το 2014. Είναι παντρεμένη με 4 παιδιά, ενεργή πολίτης και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τραπεζικό τομέα και υπήρξε διευθύντρια κεντρικού καταστήματος τράπεζας στο νησί για 14 χρόνια. 
Ως Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Μ υλοποίησε σπουδαίο έργο (ενδεικτικά αποπεράτωση νέου λιμένα, προηγμένα συστήματά ασφαλείας, πρόσκρουστηρες για τα κρουαζιερόπλοια, επέκταση και αναβάθμιση παλαιού λιμένα - μώλου Δηλιανά κτλ) με την απορρόφηση σημαντικών ευρωπαϊκών κονδυλίων και πέτυχε την διοικητική αναδιοργάνωση του Οργανισμού. Συμμετείχε ανελλιπώς σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια και επιτροπές που συμμετείχε και συνέδραμε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι δραστήριο μέλος της Χορωδίας Μυκόνου και άλλων συλλογικοτήτων με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στο πρόσφατο παρελθόν στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων. 
Ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στην ομάδα μας για να ολοκληρωθεί το έργο που μαζί έχουμε προγραμματίσει.