Έκπληξη με Δρούλια ο Κουκάς

Έκπληξη με Δρούλια ο Κουκάς

 

 

 

Μια έκπληξη επιφύλασσε σήμερα ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, και πιο συγκεκριμένα το νέο πρόσωπο που θα στηρίξει τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία Δράσης”, Τον δημοφιλή και πολύ αγαπητό στο ευρύ κοινό Κωνσταντίνο Δρούλια.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας κατάγεται από την Άνω Μερά, στην οποία και ζει τα τελευταία χρόνια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Σε ηλικία 29 ετών εμφανίζεται με τον αδελφό του σε καλλιτεχνικό συγκρότημα με την επωνυμία DrouliasBrothers. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ταξιδεύει συχνά ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα πρώτα του βήματα τα ξεκίνησε στο νησί μας και έλαβε τη στήριξη των Μυκονιατών και γιαυτό το λόγο, αισθάνεται ότι οφείλει να ανταποδώσει στον τόπο του.

Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας, γιατί θεωρεί πως ο τόπος χρειάζεται νέα μυαλά και όχι παλιές νοοτροπίες. Στόχος του ειναι να συνδράμει το Δήμο στην ενίσχυση του Πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.