Συνεχίζει στο πλευρό του Δημάρχου η Ανδριανή Κουφού

Συνεχίζει στο πλευρό του Δημάρχου η Ανδριανή Κουφού

 

Συνεχίζει δυναμικά στο πλευρό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κούκα , η Αντριανή Κουφού. Την  πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Κουκας.

Όπως αναφέρει...

Η Ανδριανή Κουφού του Γεωργίου (του Έμπορα) το γένος Αθυμαρίτη και της Ειρήνης, το γένος Φραγκίσκου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Μαύρο και έχει δυο κόρες, την Ειρήνη και την 
Τζωρτζή και είναι μια υπερήφανη γιαγιά .
 
Δούλεψε από 18 χρονών στην Ολυμπιακή Αεροπορία και τα πέντε τελευταία χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί ήταν Προϊσταμένη του Σταθμού Μυκόνου από όπου και συνταξιοδοτήθηκε μετά από 25 χρόνια εργασίας.
 
Επι τέσσερα έτη ήταν ενεργό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, δυο έτη ως γραμματέας και δυο έτη ως Πρόεδρος του Συλλόγου. 
Είναι ενεργό μέλος δυο χορευτικών ομάδων του Συλλόγου «Ανεμόμυλοι» και της ομάδας «Μυκονιάτικη Βεγγέρα».
 
Το 2014 ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΚΔΕΠΠΑΜ, απ´ όπου και αγάπησε αυτόν τον ιστορικό χώρο και προσπάθησε να τον κάνει καλύτερο.
 
Εργάστηκε συστηματικά μέχρι σήμερα ώστε η ΚΔΕΠΠΑΜ να συνεχίσει δυναμικά το έργο της και να μεταδίδει στους κατοίκους της Μυκόνου το πνευματικό της έργο.
 

 

Νοιώθει την υποχρέωση να είναι εδώ ενεργή μαζί με την παράταξη του Κωνσταντίνου Κουκά «Πρωτοβουλία δράσης» ώστε να νοικοκυρέψουμε ακόμα περισσότερο αυτόν τον ευλογημένο τόπο, που οι γονείς μας δούλεψαν σκληρά για να ευημερούμε εμείς σήμερα.