Οι «Ελεύθεροι και Ωραίοι» μάγεψαν το κοινό | Στιγμές και Πρόσωπα

Οι «Ελεύθεροι και Ωραίοι» μάγεψαν το κοινό | Στιγμές και Πρόσωπα

 

 

Στον Μάνο Ελευθερίου ήταν αφιερωμένη η χθεσινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας της Μουσικής Σχολής Δημήτρη Φίννις. Οι «Ελεύθεροι και Ωραίοι» ανέβηκαν στην σκηνή του ZENIT, ζέσταναν καρδιές και ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους.
 
 
 
 
 
 
Τα 62 μέλη της Χορωδίας ερμήνευσαν δεκαέξι τραγούδια του μεγάλου Μουσικοσυνθέτη που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει στις μεγάλες μας στιγμές, με την συνοδεία της ορχήστρας της Σχολής. 
 
 
 
 
 
Ενόψει Πάσχα, η βραδιά ήταν χαρισμένη στο Καλάθι της Αγάπης και τους Εθελοντές Μυκόνου την προσπάθεια των οποία η σχολή στηρίζει για 6η συνεχή χρονιά. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Την βραδιά άνοιξε ο Ιδρυτής της Σχολής Δημήτρης Φίννις καλωσορίζοντας το κοινό και ευχαριστώντας το για την συνεχή στήριξη και παρουσία του στις εκδηλώσεις της Σχολής και όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης. 
 
 
 
 
 
 
 
Παίρνοντας αφορμή από τον τίτλο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς κατά τον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι το Ωραίο είναι κάτι υποκειμενικό, όμως «Ελεύθερος άνθρωπος είναι αυτός που δεν φοβάται, δεν συμβιβάζεται και δεν σκύβει το κεφάλι στο άδικο». Ο κ. Κουκάς ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι χειροκροτήθηκε με θέρμη από το κοινό, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης τονίζοντας πως η Μύκονος σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να διαφυλάξει την πολτιστική της ταυτότητα.  
 
 
 
 
 
Στο τέλος της εκδήλωσης η ομάδα των Εθελοντών ευχαρίστησε την Σχολή και τον κόσμο για την συμμετοχή του στο κάλεσμα και μοίρασε χειροποίητες λαμπάδες που έφτιαξαν τα μέλη της, σε όλους τους χορωδούς.