Νίκη με σκορ 1-0 για την Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς

Νίκη με σκορ 1-0 για την Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς

 

 

H γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Άνω Μεράς επικράτησε με σκορ 1-0 απέναντι στον Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη Γ' Εθνική Κατηγορία.
 
Κατά τη διάρκεια του αγώνα και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες προκειμένου να προηγηθούν.
 
Στο 30' του πρώτου ημιχρόνου η τερματοφύλακας του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς απέκρουσε τη μπάλα με τα χέρια έξω από τη μεγάλη περιοχή.
 
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς με στόχο να σκοράρουν, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 76' με την Ματρίσι η οποία μέσα από τη μεγάλη περιοχή και με πλασέ να έκανε το 1-0 για την ομάδα της και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.
 
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Κοντιζά, Κουκά Γ. (89' Τσιανάκα), Γκέλου, Νταλιάνη, Χαρδαλούπα, Κλαούντια, Ματρίσι, Αρμάου (90' Ζουγανέλη), Ρούσσου (9' Μανωλακάκη), Πατεράκη, Κοντίζα (62' Αντύπα)
 
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μανωλακάκη, Γαλούνη, Αντύπα, Ζουγανέλη Α., Σίμου, Τσιανάκα, Βερώνη Μ.
 
Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ: Βαρβαροπούλου, Ανδριανάκη, Παπαϊορδάνιδου, Βαρβαροπούλου Δ. (70' Καλλίγερου), Ρεπάνη, Κουκουβέ, Βενιαμίν, Παπαθεού (29' Πουλοπούλου), Τσάτα, Θεοδώρου
 
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πουλοπούλου, Ψαριώτη, Καλλίγερου, Κατσίνη, Οτεμπέρη