Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 4α Ευριπίδεια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 4α Ευριπίδεια

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα (13/04) στο γιαλό της Μυκόνου η 4η "Ευριπίδεια διαδρομή".
 
Πρόκειται για μία εκδήλωση που καθιερώνεται πλέον ως θεσμός στο νησί, στη μνήμη του Γιαννιώτη αθλητή και δασκάλου Ευριπίδη Σκλιβανίτη.
 
Παρουσία της οικογένειας, συναθλητών και φίλων του εκλιπόντος νεαρού δασκάλου που το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά το χειμώνα του 2014 σε τροχαίο στο νησί μας, γονείς, μαθητές και αθλητές έτρεξαν στις διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό κάτω από το Δημαρχείο.
 
Ο αγώνας περιλάμβανε αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρα για τα παιδιά και σκυταλοδρομία 3 ατόμων.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, της Διοίκησης και των καθηγητών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων και πολύ κόσμου ο οποίος παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά τους συμμετέχοντες. 
 
Για την κατηγορία 10χλμ ανδρών τη πρώτη θέση κατέκτησε ο Έρβιν Σελιμπάς με χρόνο 41.30 στη δεύτερη θέση ο Απόστολος Λαμπρίδης με 42.05 και τρίτος τερμάτισε ο Γιάννης Τσίλης με 43.24. Στην ίδια κατηγορία για τις γυναίκες στη πρώτη θέση τερμάτισε η Κατερίνα Στεφάνου με χρόνο 58.07 και 2η η Σταυρούλα Κουσαθανά με χρόνο 59.05
 
Στα 5χλμ ανδρών τη κορδέλα έκοψε πρώτος ο Αλέξανδρος Μενδρινός με χρόνο 18.10, στη 2η θέση τερμάτισε ο Αλέξανδρος Τσίλης με 19.08 ενώ στη 3η θέση βρέθηκε ο Λεωνίδας Θεοφυλακτόπουλος. Για τις γυναίκες στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Λύδια Νταλαμάγκα, 2η η Λίζη Ντούμα ενώ στη 3η θέση η Ανδρομάχη Μανιάτη.
 
Στη σκυτάλη έτρεξε μόλις μία ομάδα η οποία αποτελούνταν από τους Νικολέτα Συριανού, Γιώργο Ξυδάκη και Μανώλη Κονσταντάρα.
 
Την παρουσίαση έκανε η Φήμη Κοντιζά.