Ο Δήμαρχος για τον Μάκη Ζουγανέλη: «Έφυγε ένας από τους τελευταίους μεγάλους του νησιού»

Ο Δήμαρχος για τον Μάκη Ζουγανέλη: «Έφυγε ένας από τους τελευταίους μεγάλους του νησιού»

 

 

Ο Μάκης Ζουγανέλης ο άνθρωπος που απογείωσε τη νυχτερινή ζωή στη Μύκονο δεν είναι πια κοντά μας. Ο ιδιοκτήτης του θρυλικού Remezzo, φιλοξενούσε όλη την αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ και τα θρυλικά πάρτι του άφησαν εποχή,  έφυγε χθες από τη ζωή και βρίσκεται πλέον ανάμεσα στην αγαπημένη του μητέρα και τον αδελφό του.
 
Ο Μάκης Ζουγανέλης τα τελευταία χρόνια ζούσε μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου έχοντας αποτραβηχτεί από τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούσε να περνάει το χρόνο του ήρεμα με καλούς φίλους στον Άγιο Στέφανο, όποτε βρίσκονταν στο νησί. 
 
 
Από τις τελευταίες φωτογραφίες του Μάκη Ζουγανέλη το καλοκαίρι του 2018 με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κων/νο Κουκά.
 
«Ο Μάκης Ζουγανέλης ήταν ένας από τους τελευταίους μεγάλους του νησιού που με την φιλοξενία του, το χαμόγελό του και την αγάπη του για την ζωή συνέβαλλε στην δημιουργία του Μύθου της Μυκόνου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και συνεχίζει «γνωστός και αγαπητός στους Μυκονιάτες, αλλά και σε πολλές προσωπικότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήταν από τους πρωτοπόρους της διασκέδασης και της εξωστρέφειας. Χρέος μας είναι να συνεχίσουμε την παράδοση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και να πάμε ακόμα πιο ψηλά το νησί μας διατηρώντας ψηλά τα brand της τουριστικής μας ταυτότητας» καταλήγει. 
 
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα σε στενό οικογενειακό κύκλο.