Συνάντηση δημάρχου με τους εφοπλιστές για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Μύκονο

Συνάντηση δημάρχου με τους εφοπλιστές για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Μύκονο

 

 

 

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση του Δημάρχου κ. Κουκά με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8/04/2019 στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με θέμα την κρουαζιέρα στο νησί της Μυκόνου. 
 
Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 08/04/2019 με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Μυκόνου.
 
Η συνάντηση αφορούσε το κλάδο της κρουαζιέρας στη Μύκονο και βασικά θέματα που τον επηρεάζουν τα οποία συζητήθηκαν και αναλύθηκαν κατ’ ιδίαν, ενώ τα μέλη της Ένωσης επισήμαναν πως για το 2019 υπάρχει αύξηση 10% στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων στο νησί της Μυκόνου, με επιπλέον 45 προσεγγίσεις πλοίων το 2019.
 
 
Παρόντες ήταν η Πρόεδρος και ο Προϊστάμενος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, ο Λιμενάρχης Μυκόνου, εκπρόσωποι του Α.Τ. Μυκόνου, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατήριων, ο Προϊστάμενος Τελωνείου,  ο Πρόεδρος Ενώσεως Λεμβούχων Μυκόνου  καθώς και Ναυτικοί Τουριστικοί Πράκτορες μέλη της ΕΕΚΦΝ.
 
Η αντιπροσωπεία της ΕΕΚΦΝ αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Κόντε, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Γεράσιμο Κανακάρη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Αντώνιο Καλούδη.