Η Κατερίνα Μανιάτη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

Η Κατερίνα Μανιάτη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

 

 

Την Κατερίνα Μανιάτη ανακοίνωσε ο συνδυασμός "Πρωτοβουλία Δράσης", μια δυναμική Μυκονιάτισσα η οποία είναι έτοιμη να σταθεί στο πλευρό και να βοηθήσει τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Κουκά στον αγώνα του για τις εκλογές του Μαΐου.
 
Γνωρίστε την καλύτερα...
 
Η Κατερίνα Μανιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μύκονο και από τους δυο γονείς της, το Νικόλα Μανιάτη και τη Βασιλική Κουσαθανά. Είναι παντρεμένη και ζεί στη Χώρα της Μυκόνου.Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά. Η αγάπη της για το νησί την ώθησε να πάρει την απόφαση να μετοικίσει μόνιμα. Τα τελευταία 19 χρόνια ζει εδώ και εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο, ενώ από το 2017 είναι Επικεφαλής Τραπεζικού Καταστήματος. Σπουδάζει παράλληλα Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου.
Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας καθώς απαρτίζεται από νέους με όραμα και όρεξη για δουλειά και στόχος της είναι να συμβάλει στην πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών.