Τρεις νέοι υποψηφίοι στο πλευρό του Δημάρχου

Τρεις νέοι υποψηφίοι στο πλευρό του Δημάρχου

 

 

Οι Δημοτικές εκλογές του 2019 θα βρουν ανανεωμένο τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία Δράσης” καθώς συνεχίζει και ανακοινώνει νέα πρόσωπα αλλά και αυτούς που συνεχίζουν και τον στηρίζουν από την προηγούμενη θητεία του.
 
Πιο συγκεκριμένα στην αρχή αυτής της βδομάδας, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς ανακοίνωσε ακόμα 3 πρόσωπα που θα σταθούν στο πλευρό στις επερχόμενες εκλογές, τους Δαμιανό Παπουτσά,  Μάρκο Σαντοριναίο και Ζαννή Πολυκανδριώτη. 
 
Γνωρίστε τους.
 
Ο Δαμιανός Παπουτσάς είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Μυκόνου.
Είναι γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης και παντρεμένος με δύο παιδιά.
Ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στον συνδυασμό μας διότι διαπίστωσε πως πάγια αιτήματα των θαλασσινών όπως η επέκταση του μώλου των δηλιανων και αλλά στον τομέα, γίνονται πράξη.
Επιθυμεί να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια για τη διατήρηση της ανάπτυξης με σεβασμό στην ταυτότητα του νησιού μας, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας.
 
Ο Μάρκος Σαντοριναίος του Αναστασίου, είναι ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι Ιδιοκτήτης Τουριστικής Επιχείρησης.
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ζει μόνιμα με την οικογένεια του στην
Μύκονο τα τελευταία δώδεκα χρόνια.
Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας γιατί πιστεύει ότι ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με την νέα ομάδα που έχει δημιουργήσει μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους μας .
Στόχος του είναι η επίλυση καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και η αναβάθμιση και συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων και Δημόσιων χώρων του νησιού.
 
Ο Ζαννής Πολυκανδριώτης είναι παντρεμένος με 3 παιδιά και ζει και εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια στην Άνω Μερά, όπου και διατηρεί περίπτερο στο πάρκινγκ στο Μοναστήρι. Αγαπά το χωριό μας και θέλει να βοηθήσει. Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας γιατί ο δήμαρχος είναι νέος άνθρωπος, γνωρίζει όλα τα προβλήματα της Άνω Μέρας και έχει το σχέδιο για την επίλυσή τους. .