Παιδεία και Αθλητισμός πάνε μαζί για την Δημοτική Αρχή | Νέο γήπεδο 5x5 στον Πετεινάρο

Παιδεία και Αθλητισμός πάνε μαζί για την Δημοτική Αρχή | Νέο γήπεδο 5x5 στον Πετεινάρο

 

 

Το στοίχημα της παιδείας με τις γενναίες χρηματοδοτήσεις του Δήμου έχουν αλλάξει την μορφή των σχολείων τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο. Αντίστοιχες αθλητικές παρεμβάσεις στους αύλιους χώρους των σχολείων έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα και να αναβαθμίσουν ακομα περισσότερο τα σχολεία του νησιού. 
 
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε με δαπάνη του Δήμου Μυκόνου και την οικονομική συνδρομή και του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στον Πετεινάρο. Ένας ακόμη όμορφος χώρος άθλησης για τα παιδιά.
 
 
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς :
 
"Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες κατασκευής του γηπέδου 5Χ5, έκτασης 300 τ.μ., στο 2ο Δημοτικό σχολείο στον Πετεινάρο. Ο Δήμος Μυκόνου με δική του δαπάνη και την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού ανέλαβε την κατασκευή του γηπέδου το οποίο δεν προορίζεται μόνο για αγώνες ποδοσφαίρου αλλά έχει την προοπτική να φιλοξενεί και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.
 
Η διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις που περιελάμβαναν την κατασκευή του υποστρώματος, εργασίες αδρανών υλικών και επιχωμάτωση και τέλος την τοποθέτηση ειδικού χλοοτάπητα.
 
Η Δημοτική Αρχή δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την Παιδεία και τον Αθλητισμό και ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων του σχολείου για τη βοήθειά του".